Wnętrza

Adaptacja Fabryki Porcelany

fot.: Cobu Design

fot.: Cobu Design

Adaptacja 500m2, niemal 100-letniego pomieszczenia, należącego niegdyś do Fabryki Porcelany w Katowicach, przeprowadzona została przez pracownię Małeccy biuro projektowe.

Wnętrza zostały zaprojektowane na potrzeby Showroomu firmy Cobu Design, z przestrzenią do pracy w myśl hasła „Activity Based Working”. Showroom jest miejscem pracy, oraz wystawą produktów.

Wcześniej była w tym budynku Fabryka Porcelany, która funkcjonowała od 1922 do 2009. Projektanci połączyli innowacyjność i nowoczesność, szanując jednocześnie historię miejsca, łącząc industrialne wnętrze z nowoczesnym stylem wykończenia.

 

fot.: Cobu Design

 

fot.: Cobu Design

 

fot.: Cobu Design

 

fot.: Cobu Design

 

fot.: Cobu Design

 

fot.: Cobu Design

 

Informacje o projekcie

Dodano: 08/05/2016
Powrót do kategorii: Wnętrza

Komentarze

Wirtualny Spacer po Cobu Design

Dodano: Środa, 14 Grudzień 2016, 13:14, Autor: Radosław Sobik

Zapraszam interaktywny spacer po Cobu Design: http://radoslawsobik.pl/Cobu-Design-Katowice.html